неділю, 13 січня 2019 р.

Маланка співає, Василь засіває








































Магія зимових свят включила  в цикл заходів літературне  свято Маланки на тему  Маланка співає Василь засіває, яке відбулося 12 січня 2019 року в сільській бібліотеці с. Білий Камінь Золочівського району , Львівської області.
    На це свято були запрошені видатні люди нашого села, а саме: поетеса- Н.Вишневська, поет-пісняр-В. Семків, звукорежисер- А.Жарський, регант Святогірського чоловічого монастиря –Р.Кондюх, духовний провідник-Є.Цица, депутат районної ради –Д.Дзядига, актор гуморист, директор Черемошнянського театру ім. Р.Солила-І.Дзядига, гості зі Львова.  Із своєю колядою завітали жителі-користувачі бібліотеки, що проживають в селі по вул. Беднарського,  які отримали подяку(нагадую за краєзнавчий проект 10.06.2018р. І на тім рушникові і багато –багато гостей).
     Концертну програму вели учні Білокамінського НВК, а саме: Пасельська Д, Петришин В, співали і танцювали-Кузьмінська Д і Небожук О, Митулинська О. Учні  розповіли про народження  Ісуса Христа, та хто такі  Маланка і Василь .
Бедрій Г.М. прозвітувала свою роботу бібліотеки  села за 2018 рік, а запрошені гості читали  свої написані вірші та співали пісні. В свою чергу  гумористи Дзядига І та Оліярчук  М. поставили сценку “Парасолька”. І як завжди на свято до нас завітала пані “Меланка” Ігор Дзядига. Гарною колядою звучала сільська бібліотека села Білий Камінь.
Всім щиро дякую за допомогу у проведенні  масового  заходу. Сільська бібліотека завжди на вас чекає!    
Дякую всім,  всім, всім!!!!!!!
     
 

Немає коментарів:

Дописати коментар